Διαγραφή λογαριασμού & δεδομένων
Account Steps
1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας:
Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ή μέσω τρίτου παρόχου σύνδεσης, όπως το Facebook.
2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού:
Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
3. Αίτημα διαγραφής λογαριασμού:
Στην ενότητα Ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην περιοχή Λεπτομέρειες λογαριασμού. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή λογαριασμού» και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.
Facebook Steps
1. Συνδεθείτε στο Facebook:
Μεταβείτε στο Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
2. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις των εφαρμογών και των ιστότοπών σας:
Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook και επιλέξτε «Ρυθμίσεις & Απόρρητο» και μετά μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις».
3. Καταργήστε την εφαρμογή μας:
Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε «Εφαρμογές και ιστότοποι». Βρείτε την εφαρμογή μας στην ενότητα Ενεργή. Κάντε κλικ στο «Κατάργηση» για να διαγράψετε την πρόσβαση της εφαρμογής μας στα δεδομένα του λογαριασμού σας Facebook.