Fiók és adatok törlése
Account Steps
1. Jelentkezzen be fiókjába:
Nyissa meg webhelyünket, és jelentkezzen be fiókadataival vagy egy külső bejelentkezési szolgáltatóval, például a Facebookkal.
2. Nyissa meg a fiókbeállításokat:
Bejelentkezés után kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő beállítások ikonra.
3. Kérje fiókja törlését:
A Fiókbeállítások részben görgessen a Fiókadatok területhez. Kattintson a „Fiók törlése” lehetőségre, majd kövesse az utasításokat a törlés megerősítéséhez.
Facebook Steps
1. Jelentkezzen be a Facebookra:
Nyissa meg a Facebookot, és jelentkezzen be fiókjába.
2. Nyissa meg az Alkalmazások és webhelyek beállításait:
Kattintson a Facebook jobb felső sarkában lévő lefelé mutató nyílra, válassza a „Beállítások és adatvédelem”, majd a „Beállítások” lehetőséget.
3. Távolítsa el alkalmazásunkat:
A bal oldali menüben válassza az „Alkalmazások és webhelyek” lehetőséget. Keresse meg alkalmazásunkat az Aktív részben, majd kattintson az „Eltávolítás” gombra, hogy megszüntesse alkalmazásunk hozzáférését Facebook-fiókja adataihoz.